Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó külterületi telek Lácacséke

3967 Lácacséke

2.5 M Ft

1 536 Ft /m2

  • Telekterület:

    1628 m2

Eladó külterületi telek Lácacséke
1 / 2
  • Eladó külterületi telek Lácacséke
  • Eladó külterületi telek Lácacséke
Közvetítői azonosító: TK084688-4277897
Azonosító: 521579

Paraméterek:

  • vezetékes gáz nincs
  • vezetékes víz nincs
  • villany nincs
  • csatorna nincs

Leírás:

Lácacsékén 1628nm-es külerületi telek eladó!A telek rét besorolású, 4-5 osztályozásba tartozik.A telektől kb 1km-re található a fő utca és központ. A Bodrogköz magyarországi részének keleti részén helyezkedik el, nem messze a szlovák határtól; Miskolctól közúton mintegy 120 kilométerre keletre fekszik.A környező települések közül Semjéntől 3, Dámóctól 4, Kisrozvágytól 5, Ricsétől mintegy 7 kilométer távolság választja el, az országhatár szlovák oldalán a legközelebbi község Perbenyik (Pribeník). A legközelebbi város a szintén Szlovákia területén fekvő Királyhelmec (Kráľovský Chlmec).MegközelítéseCsak közúton közelíthető meg, Pácin és Zemplénagárd felől egyaránt a 3807-es úton; ez Lácán és Csékén os keresztülvezet. Monyha, mely zsákfalunak tekinthető, közúton csak Láca központja felől érhető el, a 38 121-es számú mellékúton.Bővebb információért keressenek bizalommal!

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Mike Mariann

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]